Već dugo razmišljaš o web narudžbi svoje prve Cute kute, ali te brine veličina i mogućnost zamjene? Nema razloga za brigu! U Cute-u je zamjena jednostavna i potpuno besplatna. Sve što trebaš napraviti je poslati email za zamjenu te spakirati kutu koju vraćaš. 

Pri svakoj Cute web narudžbi imaš pravo na jednu besplatnu zamjenu, neovisno mijenjaš li jedan ili više artikala iz iste narudžbe.

Za zamjenu nam pošalji email sa sljedećim informacijama:

1. broj računa (ne, ne treba nam tvoj IBAN , već broj Cute računa koji je poslan zajedno s kutama)

2. ime proizvoda koji mijenjaš,

3. veličinu proizoda.

Zamjene ne vršimo telefonskim putem niti putem Hrvatske pošte. Ako pošalješ paket putem pošte na naš trošak, isti ćemo, nažalost, morati odbiti.

Prilikom zamjene šaljemo dostavljača koji će preuzeti artikle koje vraćaš i predati ti paket sa zamjenskim artiklima. Dok čekaš dostavljača jedino što trebaš napraviti je dobro zapakirati artikle koje vraćaš, a to možeš tako da ih vratiš u istoj ambalaži. Paket ne treba adresirati jer u paketu šaljemo novu naljepnicu za povrat.

Važno je znati da artikli koje vraćaš ne smiju biti nošeni, prani niti oštećeni jer ih nećemo moći prihvatiti. Rok za zamjenu je 30 dana, a zamjenu možeš napraviti i u Cute buticima u Ilici 49 i Štefanovečkoj cesti 10.

Ukoliko se ipak odlučiš za povrat proizvoda, nudimo dvije opcije:
 

  1. Artikle za povrat šaljete preporučeno, o vlastitom trošku, na našu adresu: Cute Zagreb d.o.o., Štefanovečka 10, 10000 Zagreb, nakon zaprimanja paketa vraćamo vam puni plaćeni iznos.

  2. Mi šaljemo dostavljača po artikle za povrat te, nakon zaprimanja paketa, vraćamo plaćeni iznos umanjen za troškove dostave (25kn).