Potaknuti brojnim upitima o načinu rada butika u vrijeme epidemioloških mjera i potresa, obavještavamo te da Cute butici rade normalno, uz ograničenje broja ljudi u butiku. Postoji mogućnost kraćeg čekanja ispred butika ukoliko je u buticima maksimalni dopušteni broj ljudi, a u Ilici smo pripremili aparate za kavu i vodu kako bismo ti olakšali vrijeme čekanja. 

Radno vrijeme buticima u Štefanovečkoj 10 i Ilici 49 nije skraćeno pa stigneš i nakon posla opušteno kupiti svoju kutu. Cute srijeda idealna je za sve koji se nakon dnevne smjene žele uputiti po nove kute jer u Ilici radimo do 20 sati. Od jeseni, butik u Štefanovečkoj radi i subotom, a Ilica je produžila radno vrijeme; kako preko tjedna, tako i subotom. U nastavku saznaj radno vrijeme Cute butika od ponedjeljka do subote:

 

Cute butik Ilica 49

Pon, uto, čet, pet:
9h - 19h

Srijeda:
9h - 20h

Subota:
9h - 14h

 

Cute butik Štefanovečka 10

Pon-pet:
9h - 17h

Subota:
9h-13h

 

Radno vrijeme korisničke podrške je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a za sve upite dostupni smo putem maila cute@cute.hr ili telefonski na broj +385 97 741 7219. Na sve upite odgovaramo po redoslijedu zaprimanja na dan upita ili najkasnije sljedeći radni dan. Nadamo se da se radno vrijeme Cute butika slaže s tvojim rasporedom. Za sve buduće prijedloge i komentare pošalji nam mail na prijedlozi@cute.hr – zanima nas sve što nam imaš za reći. :)