„Inspired comfort“ slogan je kojim se brand Cherokee vodi prilikom izrade odjevnih komada za zdravstvene djelatnike.

Nit vodilja u kreiranju odjevnih komada, upravo je predanost koju medicinski djelatnici daju u svom poslu. Odjeća ovog kalifornijskog brenda na globalnom je tržištu još od 1972. godine, a od sada ga možeš pronaći u Cute butiku Štefanovečka 10 i Ilici 49 
ili na web shopu.

Spoj funkcionalnosti i dizajna čini ove uniforme prepoznatljivim i omiljenim odabirom zdravstvenih djelatnika diljem svijeta. Cherokee surađuje s nacionalnom skupinom medicinskih sestara, koje daju povratne informacije o proizvodima te trendovima u industriji. Zato njihove uniforme zadovoljavaju razne kriterije; udobnost, izdržljivost, mekoću, rastezanje, upijanje vlage i lako održavanje. Kako i sami kažu, riječ je o uniformama koje ne žrtvuju praktičnost.

Cherokee broji nekolicinu kolekcija, a u našoj ćeš ponudi pronaći čak jedanaest modela.

Svaki model specifičnog je dizajna te je dostupan u više boja. Iz ponude bi izdvojili i unisex komplet u dvije boje te uniformu prilagođenu trudnicama.

                                

Velika pažnja posvećena je i materijalima. Svi dostupni proizvodi napravljeni su od pažljivo odabranih tkanina, koje će omogućiti lako kretanje. Pojedini modeli dostupni su i u većim veličinama u odnosu na one koje inače pronalaziš u našoj ponudi.

Važno je napomenuti da su proizvodi za broj veći u odnosu na standardne europske brojeve, pa pripazi prilikom odabira veličina.