Nova Wellness kolekcija kreće u prodaju 23. travnja te donosi elegantne modele i u crnoj boji


Wellness kolekcija dizajnirana je kako bi se integrirala u dizajn svakog salona. Zahvaljujući jednostavnim linijama i modernom dizajnu lako ćeš odabrati omiljeni od 6 modela; kako u crnoj, tako i u bijeloj boji koja je dosad bila dostupna. Wellness kolekcija dolazi u omiljenom FiberFlexu, materijalu s 5% elastina koji prati tvoj pokret.

 

 

Uz 6 modela od FiberFlexa lako ćeš kombinirati našu crnu pregaču od poliuterana koja je otporna na blajh, kemikalije i izbjeljivanje, a velik džep i pretinci za radni pribor doprinose funkcionalnosti. Otkrij koji su moderni Wellness modeli trenutno dostupni u bijeloj, a uskoro dolaze i u crnoj boji:

  • Wellness kimono 1 veže se na boku u mašnu ili čvor, a dolazi u 4 varijante: kratkog ili 3/4 rukava, kao i dvije dužine.
  • Wellness bluza 1 oblači se preko glave i ostavlja ti na biranje na koji ćeš ju od 4 načina nositi: V ili ovalni izrez, vezanje sprijeda ili straga i kao i način na koji se odlučiš poigrati vezicama.
  • Wellness bluza 2 specifična je zbog svog asimetrična dizajna. Kopča se na drukere, a s bočnih strana ima i skrivene džepove.