Danas, na Međunarodni dan žena, slavimo snažne žene svijeta i njihova ekonomska, politička i društvena dostignuća! Iako daju najbolje od sebe u različitim strukama, industrijama, znanostima... jedno im je zajedničko - one su ustrajne i posebne u svojim postignućima. Mi ćemo se usuditi reći i da ono što Cute čini posebnim i drugačijim je to da ga većinom čine žene. Stoga je ovo prilika da vam se i predstavimo!

Raditi u ženskom kolektivu ima mnoge prednosti, a najvažnija je - mi znamo što žene vole! Cute kute u našim su rukama od početka, od razvoja dizajna kuta do njihove proizvodnje i prodaje. Sve te dijelove poslovanja Cutea vode žene. Mi smo Anja, Eva, Sandra, Matea, Dora, Leona, Lucija i još jedna Sandra! Svoje karaktere, želje i iskustvo prelijevamo u same kute i vjerujemo da ih upravo to čini posebnima. Od razvoja kuta za različite žene do kuta različitih stilova. Osim razvoja početne ideje za novi model, sve uzorke tkanina i prototipe kuta same isprobavamo, proučavamo do najsitnijeg detalja i mijenjamo ih dok nismo sasvim zadovoljne!

Svaka od nas je zadužena za jedan dio poslovanja, no uvijek smo tu jedna za drugu. Bez obzira na to što je primaran posao svake od nas, spremne smo pomoći u butiku, pri pakiranju narudžbi, brojanju novih kuta, savršenom odgovoru na mail, smišljanju oglasa, a često i u kuhanju kave jedna drugoj. 

U pauzama od planiranja proizvodnje, računovodstva, isporuka i odgovaranja na upite, nađemo vremena i za male ženske razgovore tako da u Cuteu nijedna nova frizura nije prošla nezamijećeno.