Šuškanja po bolničkim krugovima su točna! Svi vi koji ne volite gužvu u centru, od sada nas možete posjetiti na novoj lokaciji, a još jedna odlična vijest je da ispred butika imamo rezervirani parking samo za Cute kupce!

Novootvoreni Cute butik nalazi se u blizini Maksimirskog stadiona u Hondlovoj 2, gdje možete pogledati, isprobati i odmah kupiti svoje najdraže kute. U Cute butiku prihvaćamo sve kartice, osim Dinersa, a moguće je i izdavanje R1 računa.

Koje je radno vrijeme butika u Hondlovoj?

Trenutno nas možeš posjetiti svaki radni dan od 9 do 17 h. Ovo je naše privremeno radno vrijeme jer jedva čekamo čuti vaše mišljenje kada je najbolje vrijeme za shopping. Prijedloge radnog vremena novog Cute butika nam možete javiti porukom na Facebooku i Instagramu ili mailom na prijedlozi@cute.hr . Hvala!

https://cute.hr/upload/publish/15/clock_5c0106615274d.gif

A što s Cute butikom u Ilici 49?

Za sve ostale, kojima nema draže od kave u centru, Cute butik na galeriji u Ilici 49 nastavlja s radom kao i do sada, svaki radni dan od 10 do 18h i subotom od 9 do 13h. Kako biste bili sigurni da je vaša veličina trenutno dostupna u Ilici, možete nazvati na 012036333.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na cute@cute.hr ili na 0977417219.