Dugo smo radili na tome i napokon s vama možemo podijeliti uzbudljivu vijest- u naš asortiman ekskluzivno uvodimo novi brand medicinskih uniformi- koi. Koi je američki brand, osnovan prije više od 10 godina u Los Angelesu s misli vodiljom: Ako već morate nositi uniformu na poslu, zar u njoj ne bi trebali izgledati i osjećati se odlično. Tko se s tim ne bi složio? Američki način života je zasigurno drugačiji od našeg, a takav je i njihov pristup odjeći. Naglasak stavljaju na udobnost, funkcionalnost i sportsku eleganciju. Sve što trebate kad radite dugačke smjene!

Koi je na tržištu dostupan od 2006. godine, u početku isključivo sa ženskim modelima,a tri godine kasnije lansirali su i prvu mušku kolekciju. Orijentirani su na bluze s v-izrezom (scrubs) te široki izbor boja, a ono na što su posebno ponosni je da su jedina kompanija u ovoj industiji koju vode žene! U Cute butiku u Hondlovoj 2 i webshopu biti će dostupne i ženska i muška kolekcija. Za vas smo, osim standardnih boja, odabrali i neke nove nijanse koje do sada niste imali priliku kupovati. Koi police bit će prošarane tirkiznom, karipsko plavom, zelenom, crvenom, rozom, bojom vina...

Koi kute dolaze u nekoliko varijanti materijala, a najbolja vijest je da većina materijala u sastavu ima i elastin! Koi materijali su lagani, prozračni, udobni i jednostavni za održavanje. Osim toga, svi materijali prolaze kroz čak 10 vrsta testiranja od kojih neka uključuju i testiranje pH razine materijala, postojanost boja, gužvanje te testove izdržljivosti materijala.

Koi kute se jednostavno održavaju. Preporučljivo je prije pranja kutu okrenuti "na krivu stranu", prati ih sa sličnim bojama te tekućim detrdžentom. Korištenje izbjeljivača je veliko "ne", ali se zato mogu sušiti u sušilici. Kako bi vaša kuta trajala što duže, osim prikladnog održavanja važno je i odabrati pravu veličinu. Ako je vaša kuta premala, materijal prolazi kroz dodatni stres te je skloniji oštećenjima i pucanju. Ono što će vas sigurno razveseliti je da su koi veličine drugačije, tako da ćete trebati nešto manju veličinu od Cute veličine. No ne brinite, imamo spreman koi vodič za veličina. Osim toga, i za koi kute vrijedi besplatna zamjena proizvoda.

Znamo da ste nestrpljivi kao i mi tako da pratite naš blog, kao i društvene mreže Facebook i Instagram, i saznajte prvi kada koi kolekcija dolazi u Cute!