Velika vijest za nas, ali i za tebe - u Cute butiku Štefanovečka 10 i na webshopu od sada uz Cute proizvode za kupovinu su dostupni i jednako cool MDF stetoskopi i refleksni čekići.
MDF je američki brand koji je na tržištu još od 1971., a jedinstvenost njihovih proizvoda potvrđuje činjenica da su inovatori mnogih patenata koji su implementirani u njihove proizvode. 
 

 

Cute ti nudi stetoskope izrađene od različitih materijala: aluminija, nehrđajućeg čelika ili titana. Svaki metal ima svoje prednosti, a zajednička su im vrhunska kvaliteta, udobnost i estetika. Osim što ćeš izabrati odgovarajući model prema karakteristikama metala, možeš birati između više od 25 boja i uzoraka. Ako želiš dodatno personalizirati svoj stetoskop, nudimo i opciju graviranja.
  

Neke od glavnih serija MDF instrumenata koje imamo u ponudi su:

 • Acoustica stetoskop - aluminij - 747
   
 • MD One stetoskop- nehrđajući čelik - 777
   
 • MD One Epoch stetoskop - titanij - 777 T
   
 • Pro Cardial stetoskop - titanij - 797T
   
 • Tromner refleksni čekić - nehrđajući čelik - 555
   

Izrazito osjetljive membrane omogućuju prijenos visokih frekvencija. Osim što ćeš zvukove osjetiti izrazito precizno, MDF se pobrinuo i za tvoje bubnjiće. Vlasnik je patenta safetylock, koji sprečava probijanje bubnjića. Stetoskopi su ergonomski dizajnirani tako da ti osiguravaju još bolju udobnost. Uz svaki stetoskop dolaze i 3 veličine dodataka za uši od mekanog silikona, koji će pružiti bolje prianjanje.

 

 

U slučaju da trebaš zamijeniti neki dio, program Free-parts-for-life osigurava besplatnu zamjenu dijelova. Ono što je još specifično za ove proizvode je i doživotna garancija. U Cute ponudi pronađi i odgovarajući etui za maksimalnu zaštitu tvojih MDF proizvoda.

Cijelu ponudu možeš vidjeti na našem webshopu.