Uvijek se trudimo biti u korak s tvojim željama i potrebama, a često naiđemo i na različita pitanja. Izdvojili smo najčešća i odgovorili na njih, nadamo se da će ti biti od pomoći. 

Je li Cute hrvatski proizvod?
Većinu Cute proizvoda proizvodimo u Hrvatskoj, a sve proizvode dizajniramo i razvijamo u Hrvatskoj unutar Cute tima. Drago nam je što s ponosom možemo reći da je Cute hrvatski brend.

Kako vas mogu kontaktirati?
Najbolje je da nas kontaktiraš putem maila cute@cute.hr. Radnim danima od 8 do 16 sati možeš se i telefonski javiti našoj korisničkoj podršci na broj +385977417219.

Jesu li Cute veličine manje od uobičajenih?
Cute ženske veličine 34 - 52 u Classic kolekciji manje su od regularnih pa ćeš sigurno trebati jednu do dvije veličine veće od tvoje uobičajene. Nove kolekcije dolaze u S-M-L sustavu koji odgovara regularnim veličinama, tako da prilikom kupnje Flex, Comfy i Wellness kolekcije možeš birati veličinu koju inače nosiš. Za lakši odabir uvijek ti je na raspolaganju tablica veličina.

Koliko traje dostava narudžbe i tko je dostavljač?
Ukoliko sve proizvode koje naručuješ imamo na zalihi u glavnom skladištu, većinu paketa isporučujemo unutar 24 sata. Nakon što ih predamo dostavnoj službi DPD, svoje kute možeš očekivati između 1 i 3 radna dana. Status paketa moguće je pratiti na DPD-ovoj stranici preko sljedećeg linka http://bit.ly/DPD-praćenje-paketa pomoću koda za praćenje koji se dobiješ u mailu nakon što predamo narudžbu DPDu. Info o narudžbi možeš dobiti kod DPD-a na telefonski na broj +385(0)1 3430 600.

Zašto je moguće duže čekanje?
Moguće je da neke pakete nećemo isporučiti unutar 24 sata ukoliko se naručeni proizvodi nalaze u drugom skladištu ili proizvodnji. U slučaju da se dogodi greška i da tvoj naručeni proizvod ipak nemamo na stanju, kontaktirat ćemo te za daljnji dogovor oko isporuke.

Kako mogu napraviti zamjenu?
Proizvode možeš zamijeniti u našem butiku ili putem dostavne službe, a sve detalje pročitaj u uputama za zamjenu.

Kada mogu očekivati nove muške Cute modele?
Potaknuti tvojim željama da lansiramo nove muške modele, 2021. godina donosi nekoliko novih modela različitih krojeva i materijala. Prve možeš očekivati već u proljeće.

Zašto ne napravite proizvode koje tražim od vas?
Osluškujemo sve tvoje želje i zahtjeve te stalno proširujemo ponudu. Rado se vodimo svim tvojim savjetima pa te molimo da ih šalješ na prijedlozi@cute.hr ili da ih preneseš našim djelatnicima u butiku.

 

Sva česta pitanja možeš vidjeti na linku, a za sva buduća i dalje smo dostupni na cute@cute.hr.