1. Što ako naručim krivu veličinu?

Nema problema, imate pravo na besplatnu zamjenu veličine unutar dva tjedna od primitka paketa, bez ikakvog troška za Vas.

Postupak zamjene je kako slijedi: Javite nam mailom, telefonom ili novom narudžbom na web da Vam je potrebna zamjena veličine te novu željenu veličinu. Vaša obaveza je jedino zapakirati proizvod koji vraćate, naš dostavljač dolazi s Vašim novim paketom i preuzima paket koji ste vi zapakirali. I to je to.

Ako Vam je zamjena veličine potrebna više od jedanput, tada se plaća dodatna poštarina u iznosu od 15kn.

2. Što ako se predomislim i želim Vratiti naručeno?

Imate pravo na povrat proizvoda unutar dva tjedna od primitka uz punu refundaciju novaca. Da, mi vraćamo i iznos koji ste platili za dostavu proizvoda. Jedini Vaš trošak je trošak povrata paketa koji u slučaju povratka proizvoda radite u vlastitom aranžmanu.

3. Što ako se predomislim i želim drugi proizvod?

Cute Zagreb Vam omogućava zamjenu proizvoda unutar dva tjedan od primitka paketa, na isti način kao i zamjenu veličina. Javite nam mailom, telefonom ili novom narudžbom novi proizvod koji želite umjesto starog. Vaša obaveza je jedino zapakirati proizvod koji vraćate, naš dostavljač dolazi s Vašim novim paketom i preuzima paket koji ste vi zapakirali. I to je to.

U slučaju razlike u cijeni između novog i starog proizvoda, mi smo Vam dužni vratiti razliku ako je novi proizvod jeftiniji od starog, a u slučaju da je novi proizvod skuplji, Vaša je obaveza doplatiti razliku.

4. Što ako mi jedan dio narudžbe odgovara a drugi dio želim vratiti?

U tom slučaju nam pošaljete proizvod koji Vam ne odgovara a mi Vam vratimo Vaš novac, u iznosu vrijednosti proizvoda koji vraćate.

Za bilo kakva dodatna pojašnjenja Vaših prava slobodno nam se obratite mailom ili telefonski!

Vaš Cute Zagreb