VODIČ KROZ MDF STETOSKOPE

 

Svako razdoblje života donosi svoje izazove, pa tako i kada je riječ o odabiru prvog stetoskopa. Kako bi ti pronalazak idealnog stetoskopa prošao što ležernije, Cute team složio je kratak vodič u kojem se možeš upoznati s različitim verzijama MDF stetoskopa. MDF je američki proizvođač medicinskih uređaja, a prepoznatljiv je po izuzetnoj kvaliteti, elegantnom dizajnu i pristupačnoj cijeni proizvoda. 

Cijelu ponudu pogledaj na Cute webshopu, a možeš nas posjetiti i na adresi Štefanovečka 10 gdje će te naši stručni prodavači rado savjetovati.

 

Cute butik Štefanovečka 10, Zagreb 
+385 97 741 7219 

Pon-pet
9h - 17h 

Subota: 
9h-13h 

 

P.S. skupi ekipu s predavanja I zajedno naručite 
stetoskope jer su za grupne narudžbe 
cijene još bolje!  

Za sva pitanja vezana uz grupne narudžbe dostupni 
smo na mailu [email protected] 

 


ACOUSTICA 

Tražiš li izuzetno lagan stetoskop izrađen od aluminija, onda je Acoustica za tebe. Osim što mu je preciznost jača strana, vjerujemo da će te razveseliti i cijena. Ove stetoskope možeš pronaći po cijeni već od 230kn. Super, zar ne?  

Cijena: 230-370kn

MDF ONE  

Izvanredna svojstva karakteriziraju i MDF One stetoskop izrađen od nehrđajućeg čelika. Kao i svi drugi stetoskopi u našoj ponudi, One će biti jednako udoban i precizan.  Svoj favorit izaberi između šest različitih boja.  

Cijena: 490-750kn

MDF ONE EPOCH 

Dvije vrste metala nisu dovoljne? Zato smo u ponudu uvrstili i MDF One Epoch stetoskop izrađen od titanija. Ako su svi ostali stetoskopi lagani, zamisli koliko je lagan tek ovaj. Titanij je jednako čvrst kao i čelik, ali je dvostruko lakši. Ovaj model dolazi čak u 13 boja i uzoraka. Karakteristika mu je i dual head, što ti omogućuje slušanje različitih raspona zvuka. 

Uz dva modela ovog stetoskopa dobivaš i nastavke, tako da jednostavno možeš prenamijeniti ovaj stetoskop: za djecu ili odrasle pacijente. Patentirani SoundTight GLS akustični ventil uistinu je umjetničko djelo za auskultaciju.  
 
MDF One Epoch dolazi u puno razigranih nijansi i nekoliko uzoraka - vesele šapice naš su favorit. 

Cijena: 630-1550kn

 

MDF PRO CARDIAL 

Procardial model nosioc je čak nekoliko patenata u vlasništvu MDF-a. Prekomjerna reverberacija zvuka smanjena je 34-kanalnom akustičnom cijevi radi povećanja jasnoće zvuka. SteNT je patent koji osigurava otvoren put akustične cijevi bez obzira na to kako je stetoskop postavljen. Patentirani kardiološki prsni dio može se pretvoriti u stetoskope za odrasle, djecu ili bebe.  Zvono se fokusira na zvukove niske frekvencije (20-100Hz), dok ultra osjetljiva dijafragma omogućuje slušanje visokih frekvencija (100-1000Hz). 

Ovaj stetoskop biraj u dva materijala: čelik i titanij.

Svi su stetoskopi osigurani patentom safetylock, koji sprečava probijanje bubnjića. Uz svaki model dolaze tri veličine dodatka za uši od mekog silikona, kako bi pružili udobnost i bolje prianjanje.  

Cijena: 1180-1450kn

Zašto izabrati MDF stetoskop?  

Osim kvalitete i širokog cjenovnog ranga, MDF stetoskopi su poznati po velikom izboru boja i uzoraka. Uz to, treba uzeti u obzir i cjeloživotnu garanciju i besplatne zamjenske dijelove. Sigurni smo da će te osvojiti sve karakteristike MDF stetoskopa, a osim toga, svoj stetoskop možeš i personalizirati! Nudimo uslugu graviranja koja ne utječe na garanciju.    

Kako bi tvoj stetoskop bio sigurno pohranjen, potraži etuie za stetoskope u dvije veličine. Etui je izrađen od izdržljivog vanjskog djela, otporan na udarce i vodu. Stavi svoj pribor na jedno mjesto i sigurno ga nosi u nove radne pobjede. 

Cijelu ponudu pogledaj na našem webshopu.