Što ako mi naručena veličina ne odgovara?

Nema problema, imate pravo na besplatnu zamjenu veličine unutar dva tjedna od primitka paketa, bez ikakvog troška za Vas.

Postupak zamjene je kako slijedi: Javite nam mailom, telefonom ili novom narudžbom na web da Vam je potrebna zamjena veličine te novu željenu veličinu. Vaša obaveza je jedino zapakirati proizvod koji vraćate, naš dostavljač dolazi s Vašim novim paketom i preuzima paket koji ste vi zapakirali. I to je to.

Ako Vam je zamjena veličine potrebna više od jedanput, tada se plaća dodatna poštarina u iznosu od 25 do 50kn, ovisno o načinu druge zamjene.

Što ako se predomislim i želim Vratiti naručeno?

Imate pravo na povrat proizvoda unutar dva tjedna od primitka uz punu refundaciju novaca. Da, mi vraćamo i iznos koji ste platili za dostavu proizvoda. Jedini Vaš trošak je trošak povrata paketa koji u slučaju povratka proizvoda radite u vlastitom aranžmanu.

Što ako se predomislim i želim drugi proizvod?

Cute Zagreb Vam omogućava zamjenu proizvoda unutar dva tjedan od primitka paketa, na isti način kao i zamjenu veličina. Javite nam mailom, telefonom ili novom narudžbom novi proizvod koji želite umjesto starog. Vaša obaveza je jedino zapakirati proizvod koji vraćate, naš dostavljač dolazi s Vašim novim paketom i preuzima paket koji ste vi zapakirali. I to je to.

U slučaju razlike u cijeni između novog i starog proizvoda, mi smo Vam dužni vratiti razliku ako je novi proizvod jeftiniji od starog, a u slučaju da je novi proizvod skuplji, Vaša je obaveza doplatiti razliku.