Početna O nas

O nas

Kako bismo pomogli da Vaša poruka bude profesionalna, moderna i poslana sa stilom, stvorili smo Cute – novi hrvatski brend medicinske odjeće osmišljen prema željama doktora, stomatologa, farmaceuta, medicinskog osoblja, ali i zahtjevima današnjeg tržišta.

Cute kute brend sadrži i odjeću za wellness centre i odjeću za kozmetičare. Cilj našeg mladog tima je oživiti hrvatsku tekstilnu scenu dinamičnim, brzim i efikasnim poslovanjem te tako stvoriti vrhunski proizvod. Nama je radna odjeća više od odjeće koja Vam pruža zaštitu – želimo da se osjećate ugodno u Cute kutama te da ih nosite baš onako kako im mi pristupamo – s posebnim zadovoljstvom!

Svakodnevno se trudimo unaprijediti poslovanje tako da zadovolji sve Vaše potrebe. Želimo učiniti Cute kute funkcionalnim, ali i jedinstvenim te ponekad i malo zabavnim u čemu nam pomaže i Vaše mišljenje. Ispunite naše ankete ili pošaljite Vaše prijedloge i želje na [email protected] i sudjelujte u oblikovanju budućih Cute proizvoda! 

Cute kolekciju upotpunili smo i ponudom profesionalne obuće i majica naših suradnika. Zato ne propustite otkriti Cute svijet kroz online dućan i već od sutra promijenite svoju poslovnu svakodnevicu!